Selecteer een pagina

Cours à la carte

door | okt 20, 2017 | Cultuur | 0 Reacties

Bonjour, je m’apelle Mirella van Rooijen

Na twaalf jaar lerares Frans geweest te zijn in het voortgezet onderwijs ben ik nu alweer bijna twintig jaar zelfstandig werkzaam in het volwassenenonderwijs. Ik geef les aan particulieren en aan bedrijven (o.a. de KLM) en ik zit in diverse examencommissies.

Belangrijk vind ik het om een prettige sfeer te creëren tijdens de lessen en me zoveel mogelijk te richten naar de wensen van mijn klanten.

 

http://www.coursalacarte.nl

Gerelateerde berichten

Gert Crum The future uncorked

Gert Crum The future uncorked

https://www.youtube.com/watch?v=-J3IMgjYthE Het nieuwe boek van Gert Crum, The future uncorked is een prachtig naslagwerk voor iedereen die interesse in Champagne heeft.

Pranzo di Ferragosto

Pranzo di Ferragosto

Gianni is vijftig en de enige zoon van zijn moeder, een weduwe van adellijke afkomst met wie hij samenwoont in een appartement in Rome. Zijn moeder is nogal veeleisend van aard en Gianni brengt dan veel tijd door in de plaatselijke bar. In zijn appartement, moet...