Recepten
van horeca klanten, wijnhuizen, enz
Pasta met Bagòs en truffel
Op wijnreis met Alessandro Matrone aten wij in Desenzano del Garda een heerlijke pasta met Bagòs kaas en truffel.Het is een harde kaassoort met een uitgesproken smaak van gerijpte kaas die verrijkt wordt door er saffraan aan toe...
Ossobuco
Dit Italiaanse gerecht is een echte klassieker. Deze variant met varkensvlees stoof je langzaam in de pan met heerlijke groentes erbij. Osso buco is het ultieme Italiaanse comfort food! 1 Snipper de ui, hak de knoflook en snijd wortel en selderij in stukjes. Verhit...
Rode wijn risotto
Smelt de boter in een ruime pan en voeg de uisnippers toe. Fruit ze zacht. Voeg tomaat en rozemarijn toe; zet het vuur hoger en laat indikken. Voeg de rijst toe en bak zo’n 2 minuten mee voor je de wijn toevoegt. Bij voorbeeld een...